Bitcode Prime Alternatieven

Merril Edge klinkt misschien als het perfecte online handelsplatform voor u, maar het is altijd een goed idee om bedrijven te vergelijken met hun concurrenten. Op die manier krijg je een duidelijker beeld van de kwaliteit van de aangeboden diensten.

Lees ook dit artikel over cryptocurrencies: https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcode-prime-ervaringen/

Hier is een vergelijking van Bitcode Prime en haar belangrijkste rivalen:

Bitcode Prime vs Fidelity

Bitcode Prime en Fidelity hebben beide zero fees op trades en vragen $0.65 per stock options contract.

Er is een verschil in kosten wanneer u kijkt naar beleggingsfondsen: een Bitcode Prime brokerage account betaalt $19,95 met 1.400 beleggingsfondsen zonder transactiekosten. Bij Fidelity betaalt u $49,95 en krijgt u er ook duizenden gratis.

Beide platforms hebben eenvoudig te gebruiken interfaces en zijn populaire online brokers. Bitcode Prime mist echter een aantal van Fidelity’s features, zoals voorwaardelijke orders en complexe optiehandel.

Bitcode Prime vs Vanguard

Vanguard is iets duurder dan Bitcode Prime als het gaat om de kosten per contract voor opties. Vanguard vraagt $1 per contract vergeleken met de $0,65 van Bitcode Prime.

U heeft bij geen van beide een minimum bedrag nodig om een rekening te openen.

Als we het gebruiksgemak vergelijken, is Bitcode Prime beter voor beginners. Het is niet moeilijk om te beginnen: open een Bitcode Prime rekening, maak kennis met het platform, en begin met handelen.

Vanguard is ingewikkelder, en u moet een paar dagen wachten voordat de brokerage uw rekening verifieert en u erop in kunt loggen.

Bitcode Prime vs TD Ameritrade

Beiden bieden gratis trades en ETF’s aan, terwijl opties en het handelen in aandelen hetzelfde kosten. Ameritrade beleggingsfondsen kosten $49,99. Ze bieden meer dan 1.800 gratis, vergeleken met Bitcode Prime’s meer dan 1.400 gratis voor $19,95.

Rekening financiering is gemakkelijk met Bitcode Prime, vooral als een BofA klant. Bij TD Ameritrade kan het zijn dat u 24 uur moet wachten op sommige overschrijvingen. Dit is iets wat u zult merken wordt besproken in veel Bitcode Prime reviews, want het is nooit leuk om te wachten voordat u aan de slag kunt.

Voor meer informatie over de verschillen tussen de twee, bekijk onze vergelijking van TD Ameritrade en Merril Edge.

Bitcode Prime vs E*Trade

U krijgt hier vrijwel dezelfde handelsmogelijkheden. Maar, in tegenstelling tot Bitcode Prime, heeft E*Trade een IPO-centrum. U kunt ook handelen in cryptocurrency futures op E*Trade, maar niet via Bitcode Prime brokerage. De laatste ondersteunt echter de handel in beleggingsfondsen.

Beide platforms bieden geavanceerde grafiektools en vergelijkbare tarieven. Handelen in aandelen is gratis, terwijl opties $ 0,65 per contract kosten. Maar met E*Trade, als u 30+trades per kwartaal bereikt, daalt de prijs per optiecontract naar $0,50.

Bitcode Prime vs Robinhood

Robinhood staat bekend als een goedkope broker, maar Bitcode Prime is ook zeer betaalbaar.

In termen van beleggingsopties ondersteunt Robinhood geen handel in beleggingsfondsen zoals Bitcode Prime, maar het biedt wel toegang tot de cryptocurrency-markt.

Een van de grootste voordelen van Bitcode Prime, vooral in vergelijking met Robinhood, is de 24/7 telefonische klantenservice. Professionele hulp is zeker een van de zwakke punten van Robinhood, omdat je de supportmedewerkers van het platform alleen kunt bereiken tijdens de week wanneer de markten open zijn. Bovendien is het nummer niet gratis.

De website van Robinhood is minimaal en valt tegen in vergelijking met die van Bitcode Prime, die rijk is aan functies. Onderzoek en educatief materiaal is ook superieur op Bitcode Prime.

Inpakken

Bitcode Prime is een populair online handelsplatform omdat het gebruiksvriendelijk, betaalbaar en geschikt is voor handelaren van alle expertiseniveaus. Als u wilt beginnen met de handel in aandelen, is het een geweldige keuze. U heeft toegang tot vele nuttige bronnen, en het kost geen fortuin om te beginnen.